Skolavslutning 2013

Idag har jag varit ledig hela dagen. Det var skolavslutning på Filippas skola och självklart vill man inte missa det! Vi hade tur i oturen med vädret. Skolan har alltid avslutning på skolgården där varje årskull går upp och sjunger en varsin sång och rektorn håller tal. Under hela sångsamlingen var det uppehåll. Sedan har det regnat resten av dagen till och från.

Först var det alltså sångsamling på skolgården. Självklart fällde jag en och annan tår när Filippa stod på scenen och sjöng. Hon var så söt och hela upplägget var så fint. Efter den gemensamma samlingen gick alla klasser till sina klassrum. Där höll läraren tal, vi fick se en film barnen både regisserat och filmat där de presenterade sig själva, barnen fick medalj och kram av lärarna, lärarna fick sommarpresenter av oss föräldrar och barn och sist men inte minst väntade ett rejält tilltaget fikabord som vi föräldrar fixat.

En helt magisk förmiddag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.