Perfekt sommarmat

I helgen blir det fullt ös här hemma. Barnens farmor och farfar bor hos oss torsdag till söndag, skolavslutning för Filippa på fredag med tillhörande tårtkalas där jag är en av dom ska baka och släktkalas för Filippa på lördag med ca 25 gäster som ska bjudas på lunch och fika. Håhåjaja!

När man har mycket är det tur att det finns genvägar till god och fin mat. Kvällens middag jag bjöd på var i världsklass fast tillagningstiden var minimal. Jag köpte hem en extra fin (och dyrare) varmrökt lax som jag serverade med citron, ägg, färsk potatis, en gräslökssås (gräddfil, hemodlad gräslök, salt och peppar) och grönsaker. Alltså, MUMS! Det är skillnad på lax och lax och färsk potatis till som är sååå gott! En 10 poängare! Perfekt sommarmat dessutom.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *