Skönt att slippa sno från frukostbuffén

Visst har det hänt att du vid en hotellövernattning har brett en extra smörgås eller tagit en bulle, frukt eller liknande och smugglat ner i handväskan/väskan när du ätit frukostbuffé? Jag har i alla fall gjort det vid ett flertal tillfällen. Brukar vara bra att ha som mellanmål till mig eller barnen. Bor du på Scandic behöver du inte längre smussla och ta saker från buffén.

Scandic har nyligen infört ett koncept där man från frukostbuffén kan köpa med sig en picknickkorg, fylld med allt som behövs för en lyckad utflykt. För 180 kr får man picknick (frukt, juice, smörgås, varm dryck) för två personer (+ 50 kr/barn) och då ingår även en termos som kan fyllas på med kaffe/te på alla Scandichotell för 20 kr/gång.

20130716-214607.jpg

20130716-214624.jpg

Det här testade vi vid vår övernattning i Furuvik söndag till måndag. Vi gjorde ordning varsin fralla med skinka och ost, tog ett varsitt ägg, varsin frukt och fyllde en termos med kaffe. Eftersom jag inte dricker kaffe hade vi med en egen termos hemifrån som vi fick fylla upp med te. Någon juice tog vi inte då vi inte kunde förvara den på ett praktiskt sätt i bilen. Vi hade ju en fullpackad bil, skulle åka över 30 mil och juice i ostadiga plastmuggar kände vi inte för att ta med oss.

Vårt kaffe och te drack vi efter lunchen vi åt på Sibylla i Malung i måndags. Frukten åt vi till mellanmål samma dag. Den övriga picknickmaten intog vi faktiskt i morse (tisdag morgon) till frukost här i vår ski lodge i Sälen. Vi hade stoppat in äggen och smörgåsarna i kylen i lägenheten och dessa åt vi i morse tillsammans med gröt och mjölk för oss vuxna och flingor och mjölk till barnen.

20130716-214640.jpg

Alla tummar upp för Scandics nya picknick-konceptet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *