Skylanders Superchargers är här!!!

Skylanders: SuperChargers

Skylanders: SuperChargers

Imorgon är det dagen D som många stora och små spelentusiaster har väntat länge på – det är dags för lanseringen i butik av Skylanders: SuperChargers. Gustaf älskar Skylanders och har räknat ner dagarna. Och nu är Skylanders Superchargers här!!! Vi fick hem spelet redan idag. Ett startpaket med själva spelet, den nya portalen och tre figurer. Dessutom fick vi med ytterligare tre figurer – Dive Bomber, Legendary Hurricane Jet-Vac och Nitro Stealth Stinger (tidigare fick vi hem Hot Streak som bara har legat och väntat på att vi ska skaffa det nya spelet).

Riktigt glada barn när det vankar Skylanders!

Riktigt glada barn när det vankar Skylanders!

Barnen jublade när jag visade vad jag kom hem med. Just nu håller Mattias på att installera det nya spelet. Jag misstänker att det blir mycket spelande imorgon och i helgen som kommer. Vi lär garanterat också ha många intresserade kompisar till framför allt Gustaf som kommer vilja komma på besök för att få en chans att vara bland de första att spela Skylanders SuperChargers.

I det nya spelet Skylanders: SuperChargers får olika fordon liv. Vid rodret eller ratten, i kraftfulla land-, havs- och flygfarkoster kan alla portalmästare ge sig in i action-äventyret på helt nya och spännande vis. För första gången i Skylanders historia kommer man med SuperChargers även kunna spela mot varandra online via sin spelkonsol.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *