Lite otur med vädret

Idag har vi haft strålande sol och varmt nästan hela dagen. Vi bestämde oss därför för att åka till Mulle Meck-parken med några kompisar och deras barn efter lunch. Mulle Meck-parken är en inhägnad park en bit utanför stan. Den är full med roliga hus, klätterställningar, rutschkanor, gungor, labyrint, linbana, karusell, båt, flygplan, figurer, bibliotek, etc etc. Allt med tema från Mulle Meck-böckerna. Utanför parken finns det en stor gräsmatta med plats för bollspel, frisbee etc. Parken och dess omnejder är därför perfekt för familjer med barn i varierande åldrar.

Efter lunch packade vi ihop gott fika, fotboll, frisbee och filt och åkte iväg. Vädret var strålande en stund när vi kom fram, men typiskt för den här sommaren drog ett oväder plötsligt in med regn, åska och blixtar. Ovädret drog bort efter 10 minuter som vi vuxna spenderade under tak (barnen brydde sig inte alls och fortsatte glatt leka i parken), men temperaturen sjönk snabbt och vi började frysa. Vi gav därför upp efter ca 1 h och istället åkte hela gänget hem till oss där vi i värmen vid köksbordet packade upp fikakorgarna och mumsade i oss. Vi hade i alla fall kul i parken så länge det varade och att inta fikat hemma i värmen var inte fy skam det heller. Barnen blev nog bara gladare för då fick de förutom bullar, muffins och kakor även glass!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.