Slutdestination Liv

Slutdestination Liv

Slutdestination Liv

På sommaren och semestern är vi många som passar på att läsa böcker. I vår stressade vardag är det många som prioriterar bort läsandet. Jag har alltid en bok på gång, men jag hinner mest läsa korta stunder här och där. Jag har därför en hel hög böcker liggande jag köpt på mig som jag verkligen längtar efter att få tid att läsa nu under sommaren.  En bok jag precis läst ut och som jag verkligen rekommenderar är Slutdestination Liv av Louise Gustafsson, utgiven av Idus Förlag.

Slutdestination Liv är en självbiografi som tar oss genom Louise svåra resa i livet. Kampen börjar med att tvingas kämpa mot ofrivillig barnlöshet. Efter flera misslyckade ivf-försök och missfall föds äntligen hennes två efterlängtade guldklimpar. Vi får följa Louise tuffa kamp, med och motgångar, och hur den sliter på både kropp och själ. Väl igenom barnlöshetskampen kommer nästa bakslag. Louise illavarslande huvudvärk visade sig vara en hjärntumör som krävde omedelbar och slitsam behandling. Louise hade att välja på att ge upp och dö eller lära sig att våga tro på livet och våga vara optimistisk. Louise valde det senare och vi får följa kampen mot cancer till ett mer eller mindre friskt liv, dock fortfarande med vissa sviter och handikapp efter cancern.

Det här är en bok som berör på alla plan. Som förälder, som kvinna, som medmänniska. Oavsett om man själv är drabbad eller har någon i ens närhet som varit med om liknande blir man väldigt berörd. Det är en känsloladdad, gripande bok där Louise blottar sig själv och sina känslor, genom både med- och motgångar. Allt för att genom boken stötta och hjälpa andra som går eller gått igenom något liknande. Mycket läsvärd och passar perfekt att ta sig an i sommar. Dessutom bidrar Louise med 5% av intäkterna från försäljningen av boken till forskningen kring dessa ämnen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.