Smaksatta hårda tunnbröd

Smaksatta hårda tunnbröd från Polarbröd
Smaksatta hårda tunnbröd från Polarbröd

(Varuprov, ej betalt samarbete) I april var första gången jag bakade mitt frasiga knäckebröd och sedan dess har jag bakat det 5-6 gånger, minst! Så himla knaprigt och gott, du måste testa! Men det är klart, ibland finns inte tiden till att baka och då är det tur att det finns gott knäcke i affären. Vi har fått testa två knäckenyheter från Polarbröd som precis lanserat två smaksatta hårda tunnbröd. Vi testade det när vi var ute med båten sist, både till lunch och till frukost.

Polarknäcke Kanel och Polarknäcke Havre.
Polarknäcke Kanel och Polarknäcke Havre.

Nyheterna är Polarknäcke Kanel och Polarknäcke Havre. Polarknäcke Kanel är ett tunt, hårt tunnbröd med smak av kanel. Polarknäcke Havre är ett tunt, hårt tunnbröd med lätt smak av havre som är nyckelhålsmärkt, rikt på fibrer och fullkorn och har låg sockerhalt. 

Polarknäcke Havre är perfekt till sill!
Polarknäcke Havre är perfekt till sill!

Polarknäcke Havre är ett mycket gott, tunnare vardagsknäcke vars smak inte tar över från pålägget. Passar perfekt till frukosten, sillunchen eller surströmmingsskivan.

Inte bara gott bröd, även snygga förpackningar!
Inte bara gott bröd, även snygga förpackningar!

Polarknäcke Kanel har en tydlig smak av kanel och precis som Polarbröd själva skriver, med ett tunt lager smör får man känslan av kanelbulle. Hur gott som helst. Hade lätt kunna sätta i mig hela paketet själv! Men kom ihåg, socker står som nummer två på ingredienslistan. Så ät gärna, men inte hela tiden så att säga! Varför inte till tre-fikat eller ostbrickan?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *