Tredje kalaset för Gustaf

Hur många kalas kan man ha för någon som fyller år egentligen? Svaret tycker jag är så många man bara kan! Kalas är kul! Gustaf hade sitt tredje (och sista?) födelsedagskalas i helgen. Denna gång för släkten. Min mamma, pappa, Mattias ena syster, Mattias moster, en av Mattias kusiner och en annan kusins man. Ingen av barnens kusiner kom men en hel drös med skojiga sysslingar. Fyra killar och en tjej. Killarna, varav två är lite äldre än Gustaf och en några år yngre, lekte på rejält med Gustaf och det lektes vilt med svärd och pistoler och skreks och sprangs i huset 🙂 ! Kul! Filippa satt mest på sitt rum och pysslade, inte alls road av denna typ av lek.

Vi bjöd på god lunch och fika.

Vi började med mousserande vin och goda, nyttiga nötter till tilltugg.

Till lunch hade jag gjort två stora, om jag får säga det själv, väldigt goda lasagner. Sen gjorde jag en stor, nyttig sallad, bjöd på Pågens nya bröd Lant, smör, ost, hummus, tapenade, kex, vin, öl, läsk och saft. Jag tror alla uppskattade maten för det åts med god aptit tycktes jag mig se. Brödet var gott och passade perfekt som tillbehör till en god lunch/middag.

Till efterrätt blev det favorittårtan i repris igen (!! dålig fantasi?? Jag?!), pepparkakor, chokladkakor samt goda praliner från Chokladfabriken. Te, kaffe. Mums!

Tack alla gäster för en härlig eftermiddag! Det är alltid roligt att träffa er alla och barnen går så bra ihop, TACK!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *