Första advent 2020

Första advent 2020
Första advent 2020

Igår var det första advent 2020. Det är alltid lika konstigt när första advent inte infaller i december. Man blir lite förvirrad. I vilket fall, vi håller på traditionerna. Extra viktigt ett år som detta när allt inte är som det brukar.

Adventsljusstaken laddad med fyra nya, vackra vita ljus. Vi samlas hela familjen, tänder första ljuset, njuter av hembakta pepparkakor och lussebullar.

Årets första glas glögg, Saturnus 1893 Alkoholfri glögg.
Årets första glas glögg, Saturnus 1893 Alkoholfri glögg.

Självklart passar vi på att njuta av årets första glas glögg. I år testade vi Saturnus 1893 Alkoholfri glögg. En alkoholfri vinglögg med de traditionella glöggkryddorna. Söt och god. Smakar precis som jag tycker att en glögg ska smaka! Den finns även utan tillsatt socker. Skulle vara intressant att testa. Nu dricker jag så pass lite glögg att ett glas hit eller dit inte gör någon skillnad, men är man storkonsument kan det vara ett mer hälsosamt alternativ.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *