Genrep inför lördag

Imorse sprang jag sista gången innan det är dags för Midnattsloppet på lördag. Jag sprang i lugnt tempo i ca 50 minuter. Nu är det vila och laddning som gäller. Viktigt att poängtera att jag mest springer för att det är kul, tiden är inte så viktig men ett (förhoppningsvis) roligt kvitto på min egen utveckling och den träning jag lagt ner under året. Förra året sprang jag på 48.17. Kanske kan jag kapa någon minut om jag springer på?

En nackdel när jag springer är att jag inte har någon gps så jag har noll koll på hur långt jag springer och således ingen koll på mina kilometertider. En gps skulle självklart ge mig mervärde vid mina löparrundor. En Garmin eller vad det nu mer finns för märken står givetvis på min önskelista. Synd bara att det är så långt kvar till jul…

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *