Lördagens teknikpass med Malin Ewerlöf

I lördags förmiddag åkte jag in till Humlegården för att möta upp Åsa, hennes man Viktor och andra glada, trevliga löparglada tjejer och killar för teknikträning med Malin Ewerlöf-Krepp. Det blev ca 75 minuters teori och praktik hur man springer för att prestera optimalt. Löpning är inte bara att trä på sig ett par löpardojjor och ge sig ut. Tekniken är minst lika viktig. I alla fall om man vill förbättra sina egna löparresultat. Extra viktigt är det givetvis att tänka på tekniken när man börjar bli trött och det är då det är som svårast att hålla rätt teknik.

Nu ska jag försöka öva på de tekniker vi gick igenom. Hoppas det ger något. Jag känner att jag har fastnat på en platå och kommer inte vidare (gör ungefär samma tider och resultat hela tiden) men detta kanske är början på något nytt. Om inte annat ökade min lust att lära mig mer om löpteknik och att jag tar upp detta till våren igen då vintern lagt sig och det blir lättare och skönare att ge sig ut på teknikpass.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. november 16, 2010

    […] morgonen i kylan och mörkret med en löptur på ca 50 minuter. Med Malin Ewerlöf-Krepps definition var det ett luffspass, ingen teknik what so ever. Jag var rejält trött så mit mål var att ta […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *