Sommarens bästa grilltillbehör?

Hur många har inte misslyckats med grillningen för att köttet blivit för välstekt eller för blodigt? Ett enkelt sätt att undvika det är naturligtvis att använda en stektermometer. Men då måste du hela tiden befinna dig vid grillen för att kunna avläsa temperaturen.

Nu finns det en fantastiskt bra lösning som dessutom gör att du inte behöver vara i närheten av grillen för att se temperaturen på köttet och som dessutom med fina grafer gör att du kan se ungefär när köttet kommer att bli klart. iGrill Mini heter den här produkten som är en stektermometer med en inbyggd bluetooth. Produkten har en tillhörande app där du enkelt kan avläsa temperatur, ställa in önskad kött-temperatur från en mängd olika presets, se graf över temperaturutveckling m.m. Roligt men också fantastiskt användbart! Den här produkten rekommenderas varmt till sommarens grillning, finns att inhandla på Teknikmagasinet och en del olika internet-shoppar. 

Vill bara klargöra att jag har köpt min termometer själv, det här inlägget är på inget sätt sponsrat, vill bara tipsa er om en riktigt bra produkt!

iGrill mini har en inbyggd magnet så använder du t.e.x en Weber gasolgrill så är det bara att sätta fast den vartsomhelst.

Såhär såg det up min iPhone när vi grillade fläskkött häromdagen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *