Kasslersallad med nybakat bröd

Kasslersallad med nybakat bröd
Kasslersallad med nybakat bröd

I tisdags var det som alla (?!) vet fettisdagen. Tänker inte plåga er med bilder på våra semlor, men de var riktigt, riktigt goda! Jag älskar semlor och äter minst 5 per år. I vilket fall. Vi valde att servera lite lättare middag för att orka med våra semlor (eh? Som om det skulle vara några problem egentligen, NOT!) och valet föll på lättlagad kasslersallad med nybakat bröd. Alltså, det var sååå gott i all sin enkelhet. Inte minst brödet – MUMS!

Perfekt kombo!
Perfekt kombo!

I salladen hittar man kokt pasta, tärnad kassler, lättkokt färsk broccoli, gurka och paprika. Hackad rödlök på sidan om då vissa i familjen inte gillar lök. Färdiga dressingar till detta. Jättejättegott och en perfekt måltid med nybakat, fluffigt bröd med smör och ost som komplement.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *