Filippas släktkalas 2021

Filippas släktkalas 2021
Filippas släktkalas 2021
Jobbigt att blåsa ut 17 ljus och minst lika jobbigt att ta bort 17 utblåsta ljus.
Jobbigt att blåsa ut 17 ljus och minst lika jobbigt att ta bort 17 utblåsta ljus.

20 juni fyllde mitt förstfödda barn Filippa 17 år. Detta ska givetvis firas med Filippas släktkalas 2021 på sedvanligt sätt med lunch och fika för hela tjocka släkten som kan och vill komma. I år fick vi äntligen kramas igen (vaccin taget i en eller två doser för alla vuxna)! Tänk att något som tidigare alltid varit självklart nu uppskattas så mycket! Som vanligt gick kalaset av stapeln söndagen i midsommarhelgen.

Vissa avnjöt maten inne.
Vissa avnjöt maten inne.

Vädret var som vanligt på vår sida med klarblå himmel, sol och värme. Lite för varmt för många men vi hade mängder med sittplatser både ute och inne.

Andra avnjöt maten ute.
Andra avnjöt maten ute.
Filippa fick dricka sin första åt - självklart alkoholfri!
Filippa fick dricka sin första åt – självklart alkoholfri!

Filippa fick välja mat och det blev de klassiska pajerna följt av den klassiska tårtan. Mycket lyckad tillställning med god mat (note to self: använd INTE färdiga pajskal från ICA, blev stenhårda kanter ingen kunde skära och ta av utan motorsåg… grrrrr…. grämer mg enormt över detta då jag vill att allt ska vara tipptopp och det kändes bara tack och god natt…), god dryck, mycket prat, skratt och lek.

Slut som artist..... Men glad och tacksam för alla vi har i vårt liv!
Slut som artist….. Men glad och tacksam för alla vi har i vårt liv!

Tack alla som kom! Nästa år blir det troligen inte favorit i repris. Då är planen att slå ihop min 50 års fest (fyller konstigt nog, jag som är så ung, 50 år 22 juli 2022, jag fyllde ju 40 år alldeles nyligen) och Filippas 18 års fest. Då väljer vi en dag när fler kan komma och man är något piggare än efter en slitsam midsommarafton!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *