Soppnyhet från Kelda

Under de kalla, ruggiga årstiderna som höst och vinter äter vi både mer grytor och soppor hemma hos oss. Man vill ha mat som värmer på ett helt annat sätt än man vill på vår och sommar. Förra måndagen åt vi min hemgjorda ärtsoppa och ikväll blir det favorit i repris då det blev mängder kvar. Inte mig emot för den var grymt god och vädret lite småruggigt.

Ibland hinner jag inte laga min egen soppa. Är jag sugen på soppa och vill att det ska går fort köper jag ofta Keldas färdiga soppor som jag tycker är helt okej. Jag kompletterar alltid sopporna i så fall med passande tillbehör beroende på vilken soppa jag köper, men det kan vara kyckling, räkor, sparris, avokado, etc.

Nu har Kelda själva hakat på detta med tillbehör till sopporna och lanserar i dagarna sin nya produkt Soup in a cup som är färdiga enportions-soppor i en mikrobar kopp. Det är deras vanliga soppa toppat med krutonger eller nudlar. Tillbehören ligger i en hållare ovanpå burken. Soppsmakerna är Grön sparris, Mild tomat och Thai. Kanske inte är något för mig, men däremot för den som vill äta en lättare lunch med soppa och smörgås eller någon som är på språng och snabbt vill få i sig något gott och mättande.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. november 1, 2010

    […] mulet och duggregn tidig morgon till sol på fm, mulet lunchtid, sol på eftermiddagen. Som jag skrev tidigare blev det ändå soppa till middag. Den fantastiska ärtsoppan (här på bilden toppad med senap och […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *