Spännande choklad från favoritrestaurangen

Vi har en absolut favorit vad gäller restauranger i New York. Favoritrestaurangen heter Blue Smoke. Det är en grillrestaurang med jazzklubb på undervåningen. Vi var där förra NY-besöket och självklart även i år (mer om årets besök i senare inlägg). Det är ett ställe jag inte skulle vilja missa – en matupplevelse utöver det vanliga. Förutom att de serverar mat och dryck i restaurangen säljer de sina egna grillsåser, kryddrub, bakverk och choklad. Jag köpte både kryddrub och choklad med mig hem.

Ikväll testade vi chokladen. Det var en choklad med grillad jalapeno och salta jordnötter. Chokladen var inte stark utan smakrik med lite sting och mycket god. Synd att jag inte köpte hem mer… Lite sent påtänkt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *