Sponsrad Video: Arla Foods – MO-filmer

Jag tror på balans. Balans vad gäller det mesta. Jag gillar att blanda högt som lågt. Lika mycket som jag gillar att äta nyttig mat, vill jag njuta av onyttig mat/godis/bullar/chips/glass etc. Jag gillar att träna, men jag gillar även att slappa.  Jag gillar att träna kondition, men vill även träna styrka. Jag vill jobba med ett stimulerande arbete, men jag vill även ha gott om tid för min familj och fritidsintressen. Etc etc. Exemplen är många.

Jag gillar att njuta. En (eller helst flera) chokladbit till kaffet efter maten, nybakta varma frallor och en kopp te serverat på bricka i sängen, ett varmt bad och ett glas skumpa utan störande barn, en ledig eftermiddag från jobbet, etc. Det behöver inte vara stora och livsavgörande händelser vi njuter av. Det räcker ofta med det där lilla. Vi behöver se oss omkring för att upptäcka de små goda stunderna i livet och framförallt i vardagen.

Arla lanserar nu under hösten 2014 konceptet ”Upptäck det goda”. Här uppmuntrar de just oss att se oss omkring och njuta av det som händer i vardagen, stort som smått. De har bett filmare runt om i världen att tolka vad ”Upptäck det goda” betyder för just dom och nu kan vi se resultatet. Kanske kan vi alla inspireras av dessa kloka ord?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *