När någon annan lagar maten
Visst är det underbart att bara kunna sätta sig vid dukat bord och få maten serverad utan att röra ett finger? Det kan vara någon annan hemma än du själv som gjort maten, hämtmat eller ute på restaurang.
Att ha en Crock-Pot och låta den stå för middagslagningen är nästan som att ha någon annan som lagar maten. Igår kväll fyllde jag grytan med kött, grönsaker, kryddor och lite vätska. In i kylen. Nästa morgon tog jag fram grytan och satte pottan på låg effekt under nio timmar. Sedan gick jag till jobbet. När jag kom hem tidigare i kväll möttes jag av ett hus fullt med dofter av vällagad mat. Det som återstod för mig var att koka upp quinoa, fixa såsen, skära upp grönsaker och duka så var middagen klar. Vilken uppfinning Crock-Potten är!!!
Kvällens middag blev Nattbakad högrev gjord i Crock-potten precis som förra gången, quinoa och grönsaker. Muuuuums!!!
Senaste kommentarer