När någon annan lagar maten

Visst är det underbart att bara kunna sätta sig vid dukat bord och få maten serverad utan att röra ett finger? Det kan vara någon annan hemma än du själv som gjort maten, hämtmat eller ute på restaurang.

Nattbakad högrev i pottan

Att ha en Crock-Pot och låta den stå för middagslagningen är nästan som att ha någon annan som lagar maten. Igår kväll fyllde jag grytan med kött, grönsaker, kryddor och lite vätska. In i kylen. Nästa morgon tog jag fram grytan och satte pottan på låg effekt under nio timmar. Sedan gick jag till jobbet. När jag kom hem tidigare i kväll möttes jag av ett hus fullt med dofter av vällagad mat. Det som återstod för mig var att koka upp quinoa, fixa såsen, skära upp grönsaker och duka så var middagen klar. Vilken uppfinning Crock-Potten är!!!

Kvällens middag blev Nattbakad högrev gjord i Crock-potten precis som förra gången, quinoa och grönsaker. Muuuuums!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *