Förhandsvisning av Flygplan 2 Räddningstjänsten

Hotel Scandic KlaraDags för galapremiär av Flygplan 2För ett tag sedan fick jag en lyxig galainbjudan i brevlådan från eventföretaget Subito. En exklusiv galainbjudan till uppföljaren av familjefilmen Flygplan, Flygplan 2 Räddningstjänsten. I söndags var det äntligen dags för eventet att äga rum.

BrödSmåvarmtPlättar, grädde, sylt och godisDet gröna inslaget på brunchenMumsig sockerchock

I sällskap med en hel drös kändisar från film-, tv-, sport-, b-kändis, bok-, musik- och bloggarvärlden blev vi först bjudna på brunch på trevliga hotellet Scandic Klara mitt i stan. De hade dukat upp stekt potatis, bacon, äggröra, korv, köttbullar, bröd av olika sorter, vattenmelon, plättar, grädde, sylt, chips, massa olika sorters godis, juice, bullar och wienerbröd samt kaffe och the. Barnen gjorde stora ögon medan jag personligen hade önskat mig några fler matiga och varför inte gröna inslag på buffén.

Stockholms brandförsvar hälsar oss välkomna vid biografenEfter den sockerchocken var det så dags för att bege sig till biografen. Utanför stod Stockholms brandförsvar och hälsade oss välkomna. Tur de inte var tvungna att göra utryckning just då!

Olika sorters godis och muffinsGoda Bjärechips

Inne på biografen väntade oss nästa sockerchock. Subito hade verkligen inte snålat på tilltuggen som det bjöds på. Det var glass, flera olika sorters godis från Haribo (björnar, colarullar och jelly beans), Bjärechips i olika smaker, muffins från Bonjour, Festis och Ramlösa. Mumsigt som bara den. Det enda som vi köpte till själva var Cola. Finns inget godare än chips, godis och kall Cola när man går på bio.

Filmen då?! Det var ju den vi kommit för. Jag tyckte det var en helt okej uppföljare. Storyn var bra och 3d-effekterna välgjorda. Den bjöd på både spänning och skratt här och var. En film som passar framför allt yngre barn, upp till 10-11 års åldern. Både Filippa och Gustaf såg rätt uttråkade ut. De gillar filmer med lite mer handling och action. De börjar helt enkelt bli lite för gamla för vissa tecknade filmer. De älskade dock att komma iväg så här hela familjen. Njuta av god mat och film tillsammans en ledig dag som denna.

Stort TACK till Subito för en fantastiskt trevlig dag. Vi hoppas hela familjen att det blir snart igen!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Fröken M skriver:

  Va fin du är vännen !!

  Det där är en film som Viggo redan har tjatat om i MÅNADER,
  så jag antar att vi får försöka gå och se den så fort vi bara kan !

  KRAM

 2. Lina skriver:

  Jag tyckte den var jätte bra 😉 grym uppföljare! Varför går du på tecknat m
  Barnen om de inte gillar det??? Kram

 3. admin skriver:

  VA?! Jag skrev inte att barnen inte gillar tecknat. Till och med jag gillar tecknat. Det kan man gilla oavsett ålder!!! Det var barnen som ville gå mest, de såg verkligen fram emot den här dagen och vi hade en fantastisk dag tillsammans. Men just Flygplan 2 tyckte vi hela familjen passar något yngre barn egentligen. Jag ”släpar” aldrig med barnen på något de själv inte vill gå på. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *