Idag är jag födelsedagsbarnet

 Det är inte ofta jag kan kalla mig barn. Klart jag är min mamma och pappas barn, det kommer jag alltid vara. Men idag är jag också födelsedagsbarn. Idag är det min födelsedag och jag blir ett helt år äldre! Hipp hipp hurra för mig!!!

 Precis som de senaste 13-14 åren firar jag dagen i Östersund hos svärföräldrarna då födelsedagen år efter år infaller under den vecka som är den sk hemvändarveckan (och Storsjö Yran-veckan). Liksom förra året fick jag en solig och varm födelsedag. Självklart bjöd jag på en hemgjord jordgubbstårta, varför bryta ett vinnande koncept?! Riktigt saftig och god var den också, precis som vanligt!

 Mattias och barnen hade glömt min present hemma i Stockholm, men av svärföräldrar och svägerskor fick jag, också precis som vanligt, ett presentkort på glasbruket Storsjöhyttan. Perfekt, jag samlar nämligen på den sk Jämtlandsservisen. Blev ett besök där samma dag och efter att lagt till pengar till presentkortet kommer tre glas få följa med hem till oss.

Stort tack till alla gratulationer på Facebook, Instagram, mail, sms och telefon. Det värmer verkligen i hjärtat!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *