Hiss för fisksoppan

Dagens lunchIgår funderade jag på mängden fisk i Fisksopporna från Abba. Ville nästan kalla dom Fusksoppa istället för Fisksoppa. Idag var det dags för test och recension. Först ut blev Fisksoppa med Tomat & Vitt vin som jag åt till lunch på jobbet. För att få en komplett måltid kompletterade jag soppan med ett par äggmackor.

God och mättande soppa!Soppan var mycket enkel att värma. Bara att skruva av locket och värma i mikrougn i 2 minuter. Jag hällde sedan över soppan i en skål. Färgen var fint orange och det doftade gott. Stora fasta bitar av fisk och grönsaker. Såg mycket aptitligt ut. Perfekt tuggmotstånd på både fisk och grönsaker. Mycket fin smak var det också. Väldigt gott till och med. Soppan mättade bra och tillsammans med smörgåsarna en perfekt lunchmängd.

Mitt sammanfattande betyg är med andra ord en hiss för Fisksoppa med Tomat & Vitt vin. Jag skulle önska större mängd fisk men smaken var det sannerligen inget fel på. Fisksoppa med Tomat & Vitt vin får betyget stark 3 av 5 sunda stjärnor.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *