När det är fest så är det

Gustafs bästa kompis är hos oss på övernattningsbesök i dagarna två. Oj, vad de har saknat varandra och vad de leker bra. Hoppas verkligen att den här vänskapen kommer att bestå!

När vi har så fint besök är det självklart vi vill ha det extra festligt trots att det inte är helg. Igår var det våffelkalas till middag och idag blev det hämtpizza från Pizza Hut. Är det fest så är det!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Martina skriver:

    Hahah vilken söt liten grön gubbe! Påminner mig om Mammabloggkryssningen förra året då det dansade några så klädda killar på discot på natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *