Svängande väder

Vädret har verkligen svängt fram och tillbaka idag. Från mulet och duggregn tidig morgon till sol på fm, mulet lunchtid, sol på eftermiddagen. Som jag skrev tidigare blev det ändå soppa till middag. Den fantastiska ärtsoppan (här på bilden toppad med senap och rejält med färsk persilja) och god pannkaka, sylt, grädde och glass till det.

Pannkakorna var för ovanlighetens skull inte hemgjorda. På jobbet serveras alltid pannkaka på torsdagar och i torsdags fick de så mycket över i matsalen att man fick ta hem om man ville. Perfekt att ha på lut i frysen tyckte jag och tog hem ett lass. Hemgjorda är självklart godast men ibland är det skönt med färdiglagat. Sylten var i alla fall hemgjord, alltid något.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *