Ta ett snack med kocken Leif Mannerström
Snart drar jag och familjen till varmare breddgrader för en välbehövlig semester. Vi ska sola, bada, uppleva, äta, shoppa och bara vara. Det ska verkligen bli jätteskönt! Vi åker från Arlanda. Jag är gärna på flygplatsen i god tid innan avgång för att hinna både shoppa och äta eller ta en fika. Som jag berättat förut har utbudet av mat på landets flygplatser, och kanske Arlanda i synnerhet, utvecklats snabbt bara under det senaste året. Utbudet av restauranger är stort och många är riktigt bra. Arlanda Food Truck körde runt i Stockholm under några veckor i slutet på sommaren för att uppmärksamma flygplatsmaten och den blev en riktig succé med långa köer och nöjda matgäster.
Svenska kockar är välkända för att ta vara på säsongens råvaror och skapa traditionella rätter med en modern touch. Andersson Food & Akvavit på Arlanda har anammat detta fullt ut. Ska du ut och resa via Terminal 5 på torsdag eftermiddag? Då kan du ta ett snack med kocken Leif Mannerström som komponerat Anderssons menyer med skandinaviska minirätter. Leif kommer befinna sig på restaurangen vid Terminal 5 för att prata om mat med den som är intresserad – mat i allmänhet och flygplatsmat i synnerhet. Det låter intressant så har man vägarna förbi ska man verkligen ta chansen!
Senaste kommentarer