En fiber-laddad kickstart på morgonen

Denna mörka höstvardagsmorgon startade som vanligt med att väckarklockan ringde klockan 5. Bara att gnugga sömnen ur ögonen och stiga upp. Idag gav jag mig själv en extra kickstart genom att till frukosten dricka en Oji drink Ananas & Äpple med extra fiber. Drycken är enbart gjorda på naturliga ingredienser, dvs Rättvisemärkt frukt och koffein från gröna kaffebönor, och innehåller inga sötningsmedel.

Drycken hade en mild men ändå tydlig smak av ananas och äpple och var mycket god. Att den är fullmatad med vitaminer och fibrer gör inte saken sämre. Flaskan är ganska liten så det blev som en vitaminshot. Perfekt start på morgonen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    MUMS lät gott, hoppas allt e bra kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.