MPWR Sportswear

Paket från MPWR Sportswear

Paket från MPWR Sportswear

Träningskläder kan man aldrig få för mycket av. Jag går ofta klädd i sköna träningskläder även till vardags, athleisure wear helt enkelt. Det viktigaste när jag köper nya träningskläder är att de ska vara funktionella, bra passform, sköna och snygga såklart. Nu har jag fått chansen att testa ett set träningskläder anpassat för löpning från MPWR Sportswear som jag verkligen vill rekommendera. Det är ett obetalt samarbete men jag vill helt enkelt tipsa er om dessa grymma kläder. Perfekt att ladda upp med inför hösten.

Empower yourself - träningskläder med hög kvalitet till bra pris!

Empower yourself – träningskläder med hög kvalitet till bra pris!

MPWR står för empower yourself. Företaget startade hösten 2017. Deras motto är att de står för den funktionalitet, utseende och känsla som behövs för att kunna träna. Resten, dvs det hårda arbetet, är sedan upp till oss. Så sant!

Detaljerna, säger bara detaljerna!

Detaljerna, säger bara detaljerna!

Varorna levereras i en vacker svart låda med guldtext eller vid mindre leveranser i en guldpåse. Jag fick hem Cardio tights navy pink, Cardio top pink, Sports bra high support blue och ett par vita strumpor. Som bonus medföljde även en vattenflaska, gympapåse och headband/buff.

Perfekt passform!

Perfekt passform!

Kläderna satt helt perfekt på mig. Sköna och funktionella. Allt hölls på plats under både löpning och lättare styrketräning. När det kommer till utseende kunde jag inte bli nöjdare än så här. Riktigt snygga och med fantastiska detaljer! Blev förälskad på en gång! Jag blev faktiskt så förtjust att jag genast la en order på en Soft touch tee i vitt samt ett par svarta strumpor. Det här är träningskläder som passar mig som hand i handsken. Jag hoppas de passar er också!

Don’t wish for luck – work for it!

Don’t wish for luck – work for it!

En sak till jag vill lyfta fram med MPWR. Företaget går ännu inte med vinst. Trots det väljer dom att varje månad köpa näringspaket för fem barn i Malawi. Näringspåsarna produceras lokalt och skapar arbetstillfällen. Kanske en droppe i havet men om några år hoppas de ha ekonomi att göra betydligt större skillnad. Jag gillar verkligen detta tänk. Alla kan vi göra något!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *