Tappa musten

Tappa musten med Årets Skörd från Kiviks Musteri!

Tappa musten med Årets Skörd från Kiviks Musteri!

Alla kan vi tappa musten ibland. Eller jag menar tappa lusten, hehe! Men nu kan alla i Sverige tappa musten tack vare Kiviks Musteri som har lekt lite med orden. De har nämligen lanserat en bag in box med sin Årets Skörd Äppelmust som komplement till glasflaskan.

Årets Skörd Äppelmust - nu i bag in box.

Årets Skörd Äppelmust – nu i bag in box.

Enkelt att ta sig ett glas must när suget slår till.

Enkelt att ta sig ett glas must när suget slår till.

Äppelmusten är så naturlig den kan bli. Det är helt enkelt den råsaft man får fram när man pressar ett äpple. Ingenting är tillsatt. Bara 100% äpple. Äppelmusten är en mycket uppskattad produkt och en större förpackning har länge efterfrågats av konsumenterna. Som en följd av detta kommer nu denna 3 liters bag in box. Förutom att rymma mer är det en praktiskt förpackning (lätt att ta sig ett glas) och innehållet håller även längre som öppnad. Finns att köpa i de flesta välsorterade livsmedelsaffärer.

Friskt och gott!

Friskt och gott!

Jag har fått hem en bag in box Årets Skörd Äppelmust för test. Det första jag lägger märke till är den vackra förpackningen. Stora, röda, lockande äpplen. Man blir faktiskt sugen på att ta sig ett glas när man ser detta. Boxen är lätt att förvara i kylen och det är lätt att hälla upp ett glas must genom pipen. Drycken har en vacker gyllene färg och mycket god och fräsch smak. Den innehåller fruktkött. Passar såväl till frukost som till mat och dessert. Tummen upp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *