Exit of Sweden

Hårprodukter från Exit of Sweden.

Hårprodukter från Exit of Sweden.

För ett par veckor sedan besökte jag Pretto PRs pressdag. Förutom ett fantastiskt självporträtt av mig fick jag med en välfylld goodiebag. I denna fanns bland annat en hårmousse från Exit of Sweden/Exit Haircare. Denna hårmousse (Fiber Mousse) kompletterades med schampo (Pro Schampoo) och balsam (Pro Conditioner) från samma märke.

Exit Haircare är ett svenskt hårvårdsmärke med produkter utvecklade och testade av professionella frisörer och stylister. Produkterna används av många frisörer i Sverige och säljs endast på professionella hårsalonger. Exit Haircare innehåller noga utvalda ingredienser, är parabenfria och inte testade på djur.

Underbart mjukt och väldoftande hårmousse.

Underbart mjukt och väldoftande hårmousse.

Jag vill verkligen rekommendera dessa produkter. De är superbra. Jag har de senaste åren använt ”vanligt” schampo, balsam och hårmousse som finns att köpa i mataffärer för runt 25-30 kr. Har tyckt att de funkar bra för mitt hår. Men det är verkligen skillnad på produkterna. Både schampo, balsam och mousse innehåller arganolja. Den gör susen för mitt torra, slitna hår. Produkterna får mitt hår att kännas rent, fräscht och glänsande Dessutom är de dryga och luktar jättegott! Visst, de kostar en slant men det är de faktiskt värda.

*** Inlägget baseras på innehåll i goodiebag men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *