TÄVLING – Vinn biljetter till Korvfestivalen 2016

Jag tycker korv har ett oförtjänt dåligt rykte. Vad är det för fel på korv? Det är fantastiskt gott och smakrikt. Det behöver inte heller vara dålig mat. Det finns korv med hög kötthalt som är minst lika nyttig och fin som annat kött. Själv älskar jag korv och chark i alla dess former, gärna med goda tillbehör. Gillar ni korv får ni absolut inte missa Magnus Nilssons Korvkiosk på foodcourt Teatern i Skanstull centrum. Där serveras korvar i världsklass.

TÄVLING - Vinn biljetter till Korvfestivalen 2016

TÄVLING – Vinn biljetter till Korvfestivalen 2016

Precis som många andra godsaker har korven sin egen festival, Korvfestivalen. I egenskap av korvälskare och festivalbloggare besökte jag Korvfestivalen 2014. Förra året kunde jag tyvärr inte närvara men i år är jag självklart på plats som festivalbloggare. I år är Korvfestivalen 2016 12-13 mars och hålls i NackaStrandsMässan. Nytt för i år är att det en kombinerad korv- och ölfestival eftersom dessa båda hör så tätt ihop. 50-60 korvutställare och ett tiotal öltillverkare kommer finnas på plats och det är förutom provsmakningar ett digert program att ta del av.

Visst vill du också gå? Nu har du chansen att vinna biljetter till denna smakliga festival. En (1) person vinner 2 biljetter till ett värde av 125 kr per biljett (biljetterna hämtas i kassan på festivalen). Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att i en kommentar till detta inlägg svara på följande enkla fråga – var och vilket år hölls den första korvfestivalen i Sverige? Du ska också motivera varför just du ska vinna dessa två biljetter. Dela gärna tävlingen på Facebook eller Instagram. Tävlingen avslutas fredag 26 februari kl 20:00.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Ellie skriver:

  1. På Nordiska museet, 2013
  2. Motivering:
  Jag älskar korvar av alla de slag,
  äter det faktiskt var och varannan dag.
  Nästan det enda som går hem hos vår lilla prins,
  för honom är det absolut det bästa som finns.
  Att få gå på korvfestivalen skulle bidra med tips och inspiration,
  så att vi kan variera maten och utveckla vår stora korvpassion!

 2. Emelie Söderlund skriver:

  Första korvfestivalen hölls på Nordiska museet 2013. Jag skulle gärna vilja bjuda med min man på en festival i korvens tecken, dels för att vi båda älskar korv och dels för att vi aldrig hinner umgås bara han och jag då vi är trebarnsföräldrar till en fyraåring och två åttamånaders tvillingtjejer.

 3. Kinna skriver:

  Härlig bild! Jag har delat inläggetpå Google+. Hoppas du får många som tävlar.

 4. Bo Solem skriver:

  1. Nordiska museet, 2013

  Jag tar med min särbo för då vet hon att jag liksom de bästa korvarna håller mig i skinnet!

 5. Bittis Stafsudd skriver:

  2013 äe svaret. Jag älskar korv och har stått i korvkiosken hela min ungdom. Älskar oxå Stockholm så det skulle vara trevligt att få ta med sonen på korvfestival och hälsa på honom samtidigt (han bor i stan)

 6. Svaret är 2013 på Nordiska museet
  Vi älskar korv och det skulle en underbar överraskning till min älskade man som har inte varit till korvfestivalen. Vinsten skulle bli en födelsedagspresent till mig 🙂

 7. Jerry Stake skriver:

  Den hölls på Nordiska museet 2013. Jag vill sååå gärna ta med min korv älskande dotter till festivalen och få möjligheten att tillsammans prova på, testa och utvärdera korvar på ett roligt och spännande sätt.

 8. Sanna skriver:

  1. Första korvfestivalen hölls på Nordiska museet 2013.

  2. Här hemma älskar vi korv i alla dess former, och det vore riktigt kul att få chansen att gå på korvfestivalen och provsmaka och nätverka ibland alla företag. Själv älskar jag att besöka mässor, nätverka och provsmaka nyheter så detta vore helt klart en perfekt familjedag tillsammans med dottern.

  Kram Sanna

 9. Elisabeth McCann skriver:

  Första korvfestivalen i Sverige hölls på Nordiska museet 2013.

  Jag är en riktig korvfantast. Dessutom väldigt principfast. Endast korv duger, allt annat suger, då det är dags för min lunchrast.

 10. Jessica C skriver:

  Första korvfestivalen var på Nordiska museet 2013! Jag vill vinna priset till min kära far som precis blivit pensionär och inte har mycket att göra om dagarna. Det är så klart en stor ändring för de flesta och jag förstår att det kan ha varit jobbigt för honom, så hoppas på att något som detta skulle kunna lysa upp hans vardag! Han är en storslagen öl, vin och korvälskare. Kommer ursprungligen från Spanien där det finns flera goda korvsorter som kan vara svåra att få tag på här i Sverige. Kanske en sådan mässa skulle hjälpa honom att hitta rätt till något nytt och unikt? Sen kanske han kan ta med mamma också!

  Ja, lång historia kort, jag vill inte vinna det här priset till mig själv och skulle antagligen inte kunna gå på egen hand, men kan åtminstone göra de som betyder mycket för mig i min närhet glada.

 11. Jessica C skriver:

  Sen så försöker jag hitta inlägget på instagram, kan inte se det? :/

 12. Amanda skriver:

  1. På Nordiska museet, 2013
  2. Jag och min sambo är galna i korv och öl, det är vårt lördagsmys varje vecka! Dock studerar båda på universitet vilket gör att man har det tajt i ekonomin. Vi vill jättegärna gå på detta och har kollat in mässan massor, men vår ekonomi går precis ihop… Att vinna detta skulle göra oss sååå glada! Hoppas verkligen på tur nu! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *