MyBurger på McDonalds

Tidigare i år hade McDonald’s en tävling My Burger 2013, där vem som helst kunde skicka in ett bidrag i form av en egendesignad hamburgare. Vinsten var att få sin hamburgare att hamna på McDonald’s meny. Fem vinnare valdes ut och dessa har nu gjort tillfälligt gästspel på McDonald’s den senaste månaden.

Varken jag eller Mattias kände för att laga någon middag igår kväll och bestämde oss därför för att testa veckans MyBurger. Just nu serverades McCheese DeLuxe. En hamburgare med smältost av Emmentaler, rökt Goudaost och en krämig Chèvre-sås. Till det rostad lök och tomat och serverat i en red cheese ciabatta. Pommes stripes och Cola Light till.

Ingen av oss kände för att sitta i stimmet på restaurangen så vi tog helt enkel hämtmat och åt maten framför en familjefilm på tvn. Perfekt för mig! I kylen hemma fanns nämligen favoritdippen från konkurrenten Max, Max Green & Garlic. Ruggigt god att doppa sina pommes i för den ultimata smaken!

McCheese-burgaren var stor, god och ostig. Ostsmakerna kompletterade varandra och gav en fin harmoni. Den rostade löken gav god smak och perfekt crisp och tuggmotstånd. Brödet var precis lagom mjukt och fluffigt och hade riktigt god smak. Den får betyget 5 av 5 av både mig och Mattias.

Vad var det då för familjefilm vi såg? Jo, Hobbit: En oväntad resa. Förutom en skjutupplevelse gav jag även Mattias filmen i extended edition på blu-ray med filmen plus nästan 9 timmar extra material. Blir många intressanta timmar framför tvn alltså!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Anders Lingbrand skriver:

    Hej!
    Vad roligt att ni tyckte om hamburgaren! 🙂
    Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *