Top of the Rock

 

Att se New York från ovan är nästan ett måste. Har man inte råd med en helikoptertur får man göra som de flesta gör, besöka ett av de höga husen som finns i staden (och det finns verkligen många höga hus). Många åker upp i Empire State Building och köerna dit kan ibland vara 2-3 timmar. Vi valde att åka upp i Rockefeller Center (Top of the Rock). Hit behöver man knappt köa alls för att komma upp. Biljettpriserna är ungefär desamma.

Utsikten är fantastisk. New York är en fantastisk stad! Ett enda myller av hus, folk och taxibilar.

Det finns även olika restauranger och barer med fantastisk utsikt. Till exempel The View vid Times Square. Den är cirkulär och snurrar runt sakta så att alla gäster får ta del av utsikten över Times Square. Hudson hotel med utsikt över Hudson River. Hotel Mandarin Oriental vid Columbus Circle och utsikt över Central Park.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *