Tegeforsen i Åre

Tegeforsen i Åre
Tegeforsen i Åre
Blött men vackert!
Blött men vackert!

Det finns flera vackra vattenfall i Åre. Tännforsen är det största och troligen mest kända, otroligt vackert. Antagligen inte så lätt att fiska vid och med två fiskeintresserade familjemedlemmar slog vi istället två flugor i en smäll (dvs njuta av vattenfall och fiska) och åkte till. Tegeforsen i Åre. Tegeforsen ligger längs gamla vägen mellan Åre och Duved. Inte så högt men vackert. Och lättillgängligt. Här går det att både fiska, bada och grilla. Det finns vindskydd att sitta under.

Fiskegubbe.
Fiskegubbe.
Fiskelycka!
Fiskelycka!

Det regnade lite lätt när vi var där vilket gjorde klipporna hala och man fick gå försiktigt längs vattnet. Men fisken nappade och fikat smakade gott! En trevlig utflykt trots den gråa himlen och de blöta strumporna och skorna.

Fikat smakade extra gott när man blivit blöt i det lätta regnet!
Fikat smakade extra gott när man blivit blöt i det lätta regnet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.