Vad gör man på regniga dagar

Först ut på bowlingbananNär man är på semester vill man gärna ha sol och värme. Men bor man i Sverige är det inte alltid något man kan räkna med. Vi hade sett fram emot många härliga bad i havet under våra dagar på Öland men tyvärr började inte veckan bra. Regnet öste ner.

Tekniken varierar

Barnen och vi själva måste dock ändå aktiveras. Vi hade med en fotboll och ett fotbollsmål som vi satte upp på gården där vi bodde och det användes flitigt må jag säga. Både i regnet och när det var uppehåll. Barnen och deras sysslingar var ute mest hela tiden och spelade. Vi själva hängde på när det var uppehåll i regnandet. Oj så roligt de hade det. Tänk vad en liten boll kan förena!

Kul med bollar av alla de slag

Vi tog även med barnen till Borgholm. Där spelade vi bowling inne på Harrys. Ett mysigt ställe där man både kan bowla och äta lunch, middag eller bara ta något att dricka. Det är kul att bowla och är en perfekt familjeaktivitet en regnig dag.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *