Test av Kusmi Te

För ett tag sedan fick jag från trevliga Karin på livsstils- och webbutiken Ombonat hem fyra prover på goda Kusmi-teer. Finns det något godare än en varm kopp te när du kommer in från kylan (ja, kanske en kopp varm choklad med grädde kanske)?!

Sorterna jag fick testa var Sweet love, The vert a la fraise, Anastasia och Kashmir Tchai. Man märkte verkligen att Kusmi är ett kvalitetste. Perfekt mängd teblad i påsarna som gav teet lagom mycket smak. Samtliga sorter var riktigt välsmakande och goda och jag har svårt att välja ut någon favorit. De passar bra vid olika tillfällen helt enkelt beroende på vad man har till och vad man är på för humör.

Har du testat Kusmi te?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *