Test av Philips OneBlade Pro

Badrummet hemma hos oss börjar bli översvämmat med verktyg som alla egentligen har en och samma funktion. Ta min mans badrumshylla till exempel. Han har mängder med rakverktyg av olika sort. Nu har han därför införskaffat en Philips OneBlade Pro som är tänkt att vara lösningen på detta problem. Det är ett multiverkttyg som kan raka, trimma och styla. Här följer ett test av Philips OneBlade Pro.

OneBlade Pro

Philips One BladePro har riktigt snygg design. Den här modellen vann faktiskt Reddot IF design awards 2016.

OneBlade finns i några olika modeller. Den här har tilläggsnamnet Pro. Pro har ett ett ställbart trimhuvud mellan 0.4 – 10 mm och ett inbyggt litium-ion batteri med snabbladdning som räcker 60 minuter. Förutom trimhuvudet har den ett rakblad som är utbytbart. Den rakar tyvärr inte lika nära som ett rakblad, något som också Philips själva är tydlig med. Enligt Philips är fördelen med det att den är väldigt skonsam mot huden.

OneBlade Pro

Har du skägg eller inte tycker det är så viktigt med att ha en slätrakad hy så är detta en riktigt bra produkt. Mattias kommer dock fortsätta använda sin hyvel då han tycker den ger ett överlägset resultat. Det går helt enkelt inte att lära alla gamla hundar att sitta, hahaha!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.