The Grande Finale

Ni minns väl Experiment ensam som jag har skrivit om vid ett flertal tillfällen? Det är en mini-dokumentärserie för webben där ett antal experiment utförs av Marko Lehtosalo (Markoolio) för att testa hur det är att vara helt ensam i situationer där man normalt sett umgås med andra. Han försöker reda ut vilken roll gemenskap spelar i människors liv. Blir det roligare tillsammans? Spelbolaget Paf som står bakom experimenten.

Bob Dylans ensamkonsertFredrik i salongenNu är det dags för The Grande Final. Fredrik Wikingsson (från Filip & Fredrik) fick möjligheten att åka till Philadelphia för att sitta helt ensam i publiken på en konsert med hans största idol, Bob Dylan. Konserten ägde rum i slutet av november. Ryktet om konserten spreds snabbt utanför Sveriges gränser till medier i nära 80 länder och Fredrik Wikingsson intervjuades bland annat av Rolling Stone magazine.

Nu släpps webbavsnittet med konserten för första gången och Bob Dylan spelar fyra låtar som inte har framförts tidigare. Jag är en av de allra första som får publiceraa den här videon. Se och njut!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *