Film och luciamingel

TingelingÄr precis hemkommen efter en trevlig förmiddag på stan. Vi var bjudna av Subito på förhandsvisning av filmen Tingeling – Legenden om önskedjuret. Dagen till ära bjöds vi på luciamingel med lussekatter, pepparkakor, mandariner och julmust men även andra godsaker som godisbjörnar, Loka Crush och Festis. Är det bio, förhandspremiär och Subito som arrangör så är det 🙂 !

Laddade för premiärvisning av TingelingMingel i foajén

Jag har aldrig sett någon Tingeling-film förut. Barnen har sett typ alla men jag har av någon anledning haft väldigt mycket annat att göra tydligen under dessa tillfällen 🙂 . Men nu hade jag inget annat val än att sitta där i den nedsläckta salongen med mina godsaker i munnen och se filmen.

Godsaker till alla!Luciamingel med saffransbullar, pepparkakor, mandariner och julmustJag blev oerhört positivt överraskad. Det var en mycket bra film. Fint tecknad, bra musik och bra story. Den innehöll allt som en Disney-film brukar innehålla – en stark huvudperson och ett tydligt budskap. Barnen tyckte också att filmen var mycket bra. Vi ger den betyget 4 sunda stjärnor av 5 möjliga!

Vinstutdelning på scenen

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *