Tokig träning för hela familjen

Idag gjorde vi ett besök hela familjen på gymmet som ligger i ExperiumT.O.K.A Gym & Fitness. Det var ett väldigt bra gym utrustat med löpband, fria vikter, tränings- och konditionsmaskiner. De erbjuder också gruppträning under vissa tider, dock inte när vi var där.

Jag körde enbart överkropp då jag fortfarande inte är helt 100% återställd efter min muskelbristning.

Medan jag och Mattias tränade passade barnen på att springa och leka av sig i T.O.K.A Kids Zone. Det är ett ganska stort lekland för barn 3-11 år. Faktiskt riktigt bra! Barnen hade jätteroligt och ville inte gå därifrån.

 

20130719-114348.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *