Ytterligare en vandringstur

20130718-173751.jpg

Idag testade vi en ny vandringsled då vi hade det så trevligt på trollturen. Den här gången gick vi en bit på Kungsleden. Leden utgår från Högfjällshotellet i Sälen och sträcker sig mot norr över Sälenfjällen, som består av ett flertal massiv, åtskilda av granskogsbeklädda dalgångar.

20130718-173805.jpg

20130718-173815.jpg

Till stor del går leden fram i fjällnatur av högt skiftande utseende – längst i söder relativt flacka platåfjäll och mot norr allt brantare och högre massiv. För den som vill, finns det möjlighet att följa Kungsleden norr ut hela vägen ända upp till Abisko. Vi gick ungefär 3 km innan vi vände.

20130718-173830.jpg

Vi hade köpt med oss goda nybakade bullar och hade med te, kaffe och saft som vi njöt av på fjället innan vi vände. Vi har varit väldigt bortskämda med fint väder och även idag sken solen och det var precis lagom varmt. Underbart!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *