Tokstolle

Ja, vi kan konstatera att jag är lite tokig. Mattias åkte iväg på en två-dagars affärsresa till Helsingfors 5:40 imorse och det innebär att det kommer bli svårt för mig att hinna med att träna dessa dagar. Jag måste både hämta och lämna barnen på dagis samtidigt som jag ska hinna med att jobba också.

Nöden har ingen lag. Hepp, klockan 5 imorse ringde därför min väckarklocka (fast Mattias klocka hade redan ringt 4:50 så jag var vaken), på med de framlagda joggingkläderna och ut i regnet på en 30 minuters joggingrunda i kvarteret. Gissa om jag var trött…

När jag kom hem började jag känna av en oroväckande halsont och huvudvärk. Har jag otur har jag en förkylning på väg. Mattias har varit rejält sjuk de senaste dagarna så oddsen är tyvärr rätt höga att jag kommer gå samma öde till mötes. Jag får proppa i mig c-vitamin, vitlök, ingefärste och allt man nu kan tänka sig för att försöka hålla förkylningen borta.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. augusti 25, 2010

    […] rev ner färsk ingefära, hällde på färskpressad citron och hade i en tesked honung) för någon förkylning har ännu inte brytit ut *peppar* *peppar*. Ingen förkylning betyder träning och det blev mitt […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *