Topploppet

(bild lånad av Åsa Ehrnholm)

Igår var det dags för min sista löptävling för säsongen. Då var det Topploppet som gick av stapeln. Jag var en stolt deltagare av Team Åsas Träning, en samling jättehärliga trevliga tjejer ledda av lagledaren Åsa själv (hatten av för dig, fantastiskt bra anordnat och fixat allting, stort TACK). Jag hade valt att springa 10 km. Kroppen var seg efter senaste veckornas lopp. Det här skulle bara bli en härlig löprunda i glada vänners lag. Vädret kunde nästan inte bli bättre. Strålande sol och ca 13 grader. Perfekt löpväder.

Vi fick fina löpartröjor av Åsa som hon fått sponsrat av Nike Running. Jag har faktiskt använt min hela dagen idag, så skön och så snygg! Kl 14 drog loppet igång. Jag var inte särskilt motiverad och sugen, skulle som sagt bara bli en kul grej. Jag stod faktiskt i första startledet men när startskottet gick blev jag puttad och omsprugen av hur många som helst. Jag sprang på som vanligt i mitt eget tempo och det lönade sig i längden. Jag sprang om många av de som passerade mig i början. Jag hade rygg på två tjejer och tillslut sprang jag om även dom. Faktum är att jag sprang in på en hedrande plats 32 (bland både tjejer och killar, ingen särredovisning i detta lopp)!!! Tiden blev 44:12. Behöver jag säga att jag är stolt över mig själv?! Flera andra i laget gjorde också fantastiska löparprestationer och jag är stolt över att ha varit en i laget!

När man sprang i mål fick man Topphälsas utlovade, välfyllda goodiebag som skulle räcka länge. Hmmm….nej verkligen inte. Det var en tidning (är redan prenumerant så det numret hade jag redan), en banan, en flaska vatten och en Reztart. Verkligen inte välfylld påse och räckte verkligen inte länge… Besviken är förnamnet.

Picknicken från Blueberry som alla lag fick av Topphälsa bestod av en liten men väldigt god smörgås, ett äpple, en nyttig godisbar och i min påse en iste (i vissa andras påsar fanns juice från Saltå Kvarn). Helt okej, men inte särskilt mycket eller mättande. Trevligt ändå att sitta ner alla i laget efter loppet och umgås och lära känna varandra.

Däremot fick vi till min stora glädje och överraskning en väldigt välfylld goodiebag av vår fantastiska lagledare Åsa. Bland annat bestående av ett par strumpor från Gococo, en proteinshaker och proteinpulver från Holistic, linfröölja från Holistic, Kokosolja från Holistic och lite annat smått och gott. Stort, stort TACK.

I övrigt passade jag också på att hälsa på lite andra trevliga bloggerskor vars bloggar jag har läst. Trevligt att träffas, hoppas vi ses snart igen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Miss Agda skriver:

    Hej! Så glad att du kom fram och sa hej 🙂

  2. JoHo skriver:

    JÄTTEKUL att träffas igår! Superskoj med teamet som gjorde att man fick lära känna lite nya människor – nu ska jag botanisera runt lite i din blogg! 😀 Och håller för övrigt med, var en härlig dag igår även om det finns ”utrymme för förbättringar” till kommande år :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.