Jessica tipsar – Ekologiska kryddor från Urtekram

Jessica tipsar - Ekologiska kryddor från Urtekram

Jessica tipsar – Ekologiska kryddor från Urtekram

Jessica tipsar – Ekologiska kryddor från Urtekram . Jag handlar allt mer ekologiskt, närodlat/närproducerat och fairtrade. Det har mer eller mindre blivit en självklarhet för många av oss och inget man reflekterar direkt över. Ju större utbud desto bättre. Då pressas kvaliteten upp och priset ned. Den ekologiska producenten Urtekram har sedan tidigare ett stort utbud av ekologiska kryddor i sitt sortiment. Nu kommer de med ytterligare ekologiska kryddnyheter – Mynta, mejram, hel nejlika, hel spiskummin, torkad hackad lök, torkad finhackad vitlök och salvia.

Kryddorna är odlade utan bekämpningsmedel eller kostgödsel och utan stress för plantan. Det ska ge en intensivare smak med högre arom. Alla Urtekrams kryddor säljs dessutom i en heltäckande svart burk för förlänga hållbarheten och kvaliteten på kryddan.

Jag har redan börjat skissa receptplaner i huvudet för när dessa kryddor ska testas. Spiskummin, lök och vitlök är jag storkonsument av så de lär ryka rätt snabbt! Övriga tar jag tacksamt emot receptförslag på.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.