Träning och mat under semestern

Under vår tur till Kolmården och ALV har vi givetvis koncentrerat oss på att umgås, koppla av och äta gott. Eftersom vi har bott i tält har det blivit en hel del grillning och lättare matlagning. Vi har grillat köttbitar, korv och hamburgare. En kväll använde vi campingens kök och gjorde tacos. Skönt med ett litet avbrott från allt grillat. Hur gott det än är så blir det tröttsamt i längden.

Till lunch har vi ibland haft med oss picknick i form av grillad kyckling och sallad eller hemgjorda pannkakor, men även ätit på de ställen där vi har varit, till exempel pannkaksbuffén på ALV.

Vi har unnat oss mycket gott fika. Allt från goda bullar, till kakor och många mjukglassar. Karlssons specialglass (mjukglass med strössel – jag valde hallonbåtar, i våffla med köttbulle och vindsnurra) var bland det bästa jag ätit.

Det har blivit många naturliga promenader då vi gjort både Kolmården och ALV. Områdena är stora och man måste gå för att ta sig runt. När vi var på ALV passade jag även på att gå ut och springa båda morgnarna. Det blev lättare jogging på cirka 35 minuter. Då jag aldrig sprungit där tidigare var det svårt att veta var jag skulle springa och hur snabbt så det blev mest att jag lullade runt, tittade på de oerhört fina omgivningarna och de fina husen jag passerade. Härligt för både kroppen och knoppen! Mattias och barnen tog kvällsdopp båda kvällarna på Kolmården. Vattnet var varmt men själv tyckte jag det var för kallt i luften för ett dopp. Man måste ju upp förr eller senare!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *