Träning tisdag

Dagens träning blev inte mycket av. jag hade tänkt att gå ut och springa en stund som uppvärmning och sedan köra lite i hemmagymmet. När jag vaknade, tidigt som vanligt, så var det underbart vackert ute. Marken var täckt med 5-10 cm vit pudersnö och snöflingor föll vackert från himlen. De första uppvärmningsminuterna ägnade jag åt att skotta uppfarten (fast jag skottade med en sopborste, snöskyffeln har vi inte tagit fram ännu, hur kommer det sig att snön alltid tar en med överraskning 🙂 ). Sedan sprang jag försiktigt i 10 minuter lite drygt. Jag tog det lugnt för vem vill ramla och slå sig?! Det var ganska halt under snön. Vägarna hemma hos oss är inte högprioriterade så skottat var det inte direkt.

När jag kom hem så hade hela familjen vaknat. Jag plockade fram barnens hjälmar, för nu blir det åka av på dagis (de fick dessutom åka snowracer till dagis) och fixade lite med ditten och datten. Sen hade jag inte många minuter kvar för hemmagymträning innan jag var tvungen att duscha för att hinna till jobbet till 6:30. Blev lite i alla fall, bättre än inget!

Tror inte jag kommer träna mer idag. Eventuellt står lite skottning på agendan dock. Det kommer behövas då det fortfarande snöar här en hel del.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.