Träningsvärk

Aj aj aj… Visst fick jag träningsvärk efter gårdagens Body Pump. Känns mest i bröstmusklerna, rumpan och benen. Är en plåga att resa sig upp från stolen och att gå känns inte vidare lockande! Men jag får glädjas åt att träningen gav effekt, för det är väl träningsvärken bevis på?

Jag trotsade träningsvärken imorse och gav mig ut på en lugnare joggingtur på 40 minuter. Det var klarblå himmel men kallt. Då klockan bara var strax efter 5 så hade solen inte börjat värma ännu. Tur att joggingturen i sig fick igång blodcirkulationen och värmen i kroppen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *