Tre magiska veckor i Stockholms skärgård

Tre magiska veckor i Stockholms skärgård

Tre magiska veckor i Stockholms skärgård

För någon dag sedan kom vi hem från årets båtsemester. Det blev nästan tre magiska veckor i Stockholms skärgård. Vi har verkligen haft tur med allt. Väder, val av gäst- och naturhamnar, tilläggning, aktiviteter, mat – i princip allt har varit på topp! Det har varit ett fint samarbete mellan alla i familjen. Mattias har planerat och bestämt rutt, bokat gästhamnar och kollat upp naturhamnar. Jag har planerat all mat och stått för den mesta av matlagningen. Disk och tork av disk har vi hjälpts åt med alla fyra.

Glasspaus i värmen!

Glasspaus i värmen!

Vår reserutt har innehållit både nya och gamla godbitar. Vi utgick från hemmahamnen i Stäket, via gästhamn Navigationssällskapet i city, naturhamn Gällnö, naturhamn Krokholmsviken, gästhamn Paradisviken vid Finnhamn, gästhamn Kyrkviken på Möja, gästhamn Telegrafholmen vid Sandhamn, naturhamn Hallskär, naturhamn Grönskärsfladen vid Jungfruskär, naturhamn Skogskär vid Nämndö, naturhamn Napoleonviken, åter till gästhamn Navigationssällskapet och slutligen hemma igen i vår trygga hamn.

En av alla magiska solnedgångar.

En av alla magiska solnedgångar.

Vi är fulla med intryck och upplevelser och jag kommer i flera inlägg framöver att berätta mer om de olika hamnarna, vad vi gjort och vad vi ätit. Det kommer massor med tips så häng med.

Jag älskar båtlivet!

Jag älskar båtlivet!

En sak är säker – jag älskar verkligen båtlivet.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.