Vardagsklassiker med variation

Falukorv går hem både hos barn och vuxna och är en utmärkt vardagsklassiker. Den går att variera på massa olika tillagningssätt vilket är perfekt då det dröjer innan man tröttnar.

Ugnsbakad falukorv sköter sig själv i ugnen vilket är bekvämt på vardagarna. Bara att förbereda när tid finns och sen in i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter. Även denna rätt går att variera med olika toppingar. Till middag ikväll fyllde jag skårorna på korven med äpple och gul lök. På med Johnnys senap. Blanda ihop någon matsked creme fraiche med tomatpuré och ajvar relish, salt och peppar och toppa korven med blandningen. Sen in i ugnen. Till korven hade vi pasta och grönsaker. Gott och enkelt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.