Trevligt påskpyssel med bästa figurerna

Mina barn älskar Skylanders. Vi har både Skylanders: Spyro’s Adventure och Skylanders: Giants hemma till vårt PS3. I höst kommer nyheten Skylanders SWAP Force. Företaget bakom jättesuccén Skylanders heter Activision. Vi har en massa Skylandersgubbar och Skylandersjättar hemma som barnen spelar och faktiskt även leker med.

Idag fick barnen en varsin stor påskpresent från Skylanders Giants. Det fick en uppsättning färger, penslar och ett ägg som dom ska måla. I paketet fanns även en Skylanders Giants-mugg som passar perfekt till den varma chokladen de brukar dricka på morgonen. Barnen satte genast igång att måla sina ägg och det fina resultatet kommer självklart att visas här på bloggen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *