Två-rätters på en onsdag

Idag hade vi riktig finmiddag med både förrätt och huvudrätt (det blir faktiskt även en efterrätt senare ikväll). Ingen speciell anledning egentligen. Ibland vill man bara lyxa till det så här mitt i veckan.

Till förrätt blev det insalata caprese med äkta buffelmozarella. Ingen basilika dock, den hade gjort sitt och fick kasseras. Huuuur gott som helst!!!

Till huvudrätt kom däremot basilikan in, om än indirekt. Vi åt pasta med pesto, keso, grönsaker och fina charkisar (lufttorkade skinkor och salami). Riven parmesan som toppade det hela. Ett tag åt vi ofta pasta med pesto. Nu var det ett tag sedan. Ibland är det bra att längta efter något gott. Och gott var det, mycket gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Julia Rosén skriver:

    Har du sett att du var en av vinnarna i påsklovskryssningen på min blogg? Jag mailade dig samma kväll som tävlingen gick ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *