Ugnsstekt kassler med grönsakspaj

Kvällens middag blev kassler med en fräsch grönsakspaj till. Jag brukar ugnssteka kasslern (gör likadant med till exempel falukorv). Dels för att spara in lite på fett, dels för att det är smidigt när man ska steka mycket på en gång. Grönsakspajen blev en LCHF-pajdeg som jag fyllde med grönsaker vi hade hemma (squash, tomat, purjolök, lök, vitlök, röd chili och paprika vilka frästes mjuka och lades i pajskalet som sedan toppades med en äggstanning gjord på 3 ägg, 250 g keso och en mozarellaost). In i ugnen ca 30 minuter på 200 grader. Mycket gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *